Строителство срещу обезщетение

сграда с апартаменти в Бургас

   Строителство срещу обезщетение в центъра на Бургас.

     Ако притежавате дворно място в центъра на града и искате на това място да се построи нова престижна сграда, с отличаваща се архитектура, с паркинг и луксозни общи части, не се колебайте да се свържете с нас! Ние знаем колко е трудно да намерите строител, на който да се доверите, да бъде коректен и безкомпромисен в качеството на изпълнение.

   ПОВЕЧЕ ОТ 15 ГОДИНИ В ОБЛАСТТА НА СТРОИТЕЛСТВОТО!

Нашият опит като професионалисти в сферата на   строителството ни помага да сбъднем идеите, мечтите и проектите на нашите клиенти. Основни цели, които си поставяме когато изпълняваме строителство на обезщетение са:

   КОРЕКТНОСТ и ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД: Ние не само коректно и точно обезщетяваме всички собственици с това което им се полага от новата сграда , но и правим така, че обектите които получават, да са максимално удобни и функционални, като се съобразяваме с индивидуалните нужди и изисквания на всеки един собственик.

   ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО: Успяваме да построим максимално сигурни сгради, защитени от студове, силни горещини и влага, което постигаме, в резултат на добрия опит на нашия екип.  

   НАЙ-ДОБРИТЕ ТЕХНОЛОГИИ И МАТЕРИАЛИ: За да получите апартамент, в който ще живеете без проблеми, в процеса на строителство използваме материали с доказано качествона световноизвестни марки: REHAU, HENKEL, SICA, HORMAN, DORMA, VELUX…, като успешно съчетаваме в нашето строителство някои от по-старите, но изпитани технологии, с иновативните решения.

МОДЕРЕН АРХИТЕКТУРЕН СТИЛ: Красотата е важен фактор, вашият дом трябва да ви харесва, за да живеете всеки ден щастливо и в хармония. Следвайки тенденциите и съобразявайки се с местоположението и функцията на сградата, която строим за вас на обезщетение, нашата цел е когато заживеете в сградата, построена от нас, да можете с гордост и удовлетворение да кажете: „Аз живея тук!”.

   НИСКИ ЕКСПЛОТАЦИОННИ РАЗХОДИ: Ние намаляме значително вашите разходи за отопление в студения зимен период, чрез комбиниране на старите изпитани технологии и новите ефикасни методи за хидро- и топлоизолации. Постигаме висока енергийна ефективност с качествени дограми от висок клас. Благодарение на качествените материали и прецизно изпълнение, няма да се налага да правите ремонт всяка година.

   НАЙ-ВИСОКА ПАЗАРНА ЦЕНА: Ако все пак сте решили след строителството на обезщетение, че някои от вашите апартаменти не ви е нужен или просто се нуждаете от средства, при една евентуална продажба, можете да получите възможно най-високата пазарна цена за Бургас, благодарение на качественото строителство и отличаващия се архитектурен стил.

Да работим заедно може да бъде най-добрата инвестиция в живота ви!


Контакти

Форма за бърз контакт

CAPTCHA Image

Повече информация

Адрес:

8000 гр. Бургас
ул. Оборище №2

Телефони:

тел. 056/ 82 61 61
моб. 0889 705 150
моб. 0889 992 992

E-mail: 

invest@abv.bg

Skype:  habi76 

Свържете се с нас

Сити Билд в социалните мрежи: